Hageprosjekt på Brøttum: Utarbeidelse av en flott hage med dam og brygge

I Brøttum, tok vi på oss et spennende hageprosjekt. Kunden ønsket seg en hage med elementer som hagedam, bekk, brygge, detaljer med stein både som strand og gjerde.

Hovedfokuset vårt var å skape et rolig og naturlig miljø. Vi anla en stor hagedam og en liten bekk om snodde seg gjennom hagen. En brygge ble konstruert ved den store dammen, og stein ble nøye plassert rundt for å skape et innbydende miljø. Et steingjerde ble bygget for å avgrense hagen, og beplantning ble gjort i skråninger for å bevare det naturlige preget.

Vi jobbet med ulike nivåer og terrengformer, slik at hagen skulle få en naturlig og funksjonell form. Håpet er at fugler og innsekter skal trives godt, slik at det blir et yrende liv.

Den største dammen rommer ca 100.000 liter, og den minste dammen har ca 2000 liter vann. Pumpe og rørsystem frakter vannet fra den store dammen og opp til den lille.

Dette var et svært artig prosjekt som det ble brukt mye tid på. Kunden er veldig glad i stein, og steingjerdet skulle ha et naturlig historisk preg.